Sep 25, 2010

A bit on Majlis kahwin Nahwal..

Comel sungguh nahwal rupenya.. :) 

Ramai sangat orang datang rumah nahwal malam nahwal nikah.. Saya datang lambat sikit... time tu dah start khutbah nikah dah.. hari hujan.. Hujan berkat untuk Nahwal.. Amin.. jenguk - jenguk kat khemah banyak seat dah penuh.. takde contact number bloggers lain plak.. :( mula - mula risau je sebab takde jumpa orang yg kenal.. sy ngan mr fiance je.. nampak seat kosong terus duduk.. then pastu amek makanan dan makan ckit.. Tengok kat meja depan, macam kenal je orang kat depan tuh.. tapi tak confirm sebab die membelakangi saya.. Takpe la, tunggu jap.. Dah habis lafaz nikah tu, nampak that girl ngan kawan - kawan die bangun.. ha, confirm.. Terus saya pergi tegur.. Oh, rupanya best friend sy mase metrik, Fida kawan baik ngan Nawal.. diorang school mate :) Memang dunia ni tak berapa besar.. dah 2 tahun lebih rasenya saya tak jumpa die.. last terserempak kat Subang Parade.. Dah lame tak contact.. Suke2.. terus sembang - sembang.. 


 Me and Fida tumpang pose kat depan katil Nahwal



Fida yang bawak saya jumpa Nahwal.. chanteq sangat Nahwal pakai baju putih.. pastu dapatla snap gambar ngan Nahwal satu.. Thanx Nahwal.. Congratulation! Selamat Pengantin Baru.. Semoga berkekalan sampai syurga.. :) Suke pelamin nikah tu.. bau wangi sangat tapi tak sempat nak snap.. 


Me and Nahwal

Tapi terkilan sebab tak sempat berkenalan dengan bloggers sebab tak brape sure yang mane satu.. :( 1st time gik wedding bloggers ni, cam nerves ckit.. Next time nak kne arrange betul - betul ngan contact number.. so bleh la calling2..

4 comments:

Khumaera Ismail said...

wow..tgk katil nye aje pun dh cun banget~!! =)

Hana said...

ha ah.. katil nahwal chanteq.

hana yoriee said...

huhu..ruginye tak dapat dtg..nk tunggu bloggers upload pic byk2 on wedd nawal =)

Hana said...

Hana.. takpe nanti tengok pic diorang yang lain.. kite tak snap banyak pic pon sebab orang ramai sangat... baju nikah nahwal lagi chanteq.. ni baju berinai die..