Sep 19, 2010

Mau Ke Spa ?

A short entry.. 

Last night memang ade sikit mase berpeluang  utk review to do list utk my wedding yg tinggal 1 months 4 days ni.. Xlame lagi kan? Been sitting in front of my dear lap top to update on google's calender yg di share dengan Iwan dearie.. Extensive I must say :) With loads of appoinment with many people.. Seb baik semalam sempat survey tiara di brightsail.. n pergi pengantinmelayu kat ampang.. so far, few things done.. Maybe going to brightsail again next week for a new quest..

Cek2 schedule.. rasenya wanted a spa session few days before wedding.. Had in mind few Spa like the one in Seksyen 7.. but been wanting to try Serenity Spa so much tapi cek kat internet.. adeh.. mahal jugak Serenity Spa ni.. Curious nak tahu.. dail la no Serenity Spa seksyen 13..

Guess what? They have their promotion on.. stakat today Bridal package yg 6 hours tu.. around RM335.. which I think quite affordable for a well known spa camtu.. So, sape - sape nak ke spa.. why not ask them and book your session :)

4 comments:

Nora a.k.a Aira said...

Dear, nora dah try pakej serenty spa tu memg best. nora ambik pakej bridal masa nak engage hari tu. nora wat 2 hari sebab tak sempat nak siapkan 8 jam satu hari, so facial hari lain, badan treatment hari lain. tapi memg best. medicure kuku kaki dan tangan sangat cantik. kuku kaki sebulan tak hilang. badan rasa segar. i recomend la u kalo pergi sana :)

Hana said...

Thanx for the good review, Nora.. :) tak sabar nak try

Nora a.k.a Aira said...

hehe nora dah wat entry pasal spa ni khas untuk hana dekat blog nora. just share my experience. oh statement silap ek bukan 8 jam tp 2 jam =)

btw : thanks invite nora. sukaaa nora tunggu formal invitation yea :)

ThumBelina said...

blh try tini spa kt seksyen 7 shah alam...promosi dlm majalah pengantin...pn affordable...blh tgk kt web page diorng...
http://www.tinispa.com.my/index.html