Aug 25, 2010

On 23rd August..

23rd August is my birthday...
My dear Iwan wish me Happy Birthday and told me that he loves me :) Saya suka..

On that day memang balik awal sikit. Memang mintak kat bos nak kuar awal.. sebab en abang mintak saya temankan skali pergi MAIS so few questions boleh la saya tanye pada MAIS if ade pape nak tanye.. lucky that I go.. I found out that saya kena daftar nikah di PAID kelang... bukan shah alam.. sebab Bukit Naga memang penah jadi Kelang dulu.. walaupun MBSA dah amek bukit naga jadi kawasan die dah dekat 10 taun kot.. yeke... tak silap la.. sbb bandaraya punye ulang taun 10.10.10 kali kesepuluh.. hee..

Takpe la.. ikut saje kan.. nanti nak kena gik PAID kelang la untuk mohon nikah... En abg tu punye dh selesai .. skejap je.. a few minutes je.. tapi smue dah lengkap la skali ngan tandatangan dari penolong pendaftar nikah time tu ..cuma tinggal part saya saje skarang.. Akan diuruskan dengan Abah secepat mungkin.. Hari ini sudah tinggal tak sampai 2 bulan saje mau kawen :D

Pas dah settle borang di bangunan MAIS, kitorang pon gik seksyen 6 lagi skali.. smue gara - gara nak cari kedai yang buat button badge.. Usaha kami tak sia - sia rupanya... betul2 dapat jumpa kedai yang buat button badge tu.. harga yang ok dengan kualiti yang ok.. YaY! Iwan akan mula buat design button badge..

Untuk hari birthday ni Iwan bawak sy pergi IKEA.. ingat nak makan buffet tapi mood nak makan western :D So, Iwan pon just blanje saya makan western kat IKEA.. saya memang suke makan kat IKEA.. boleh borak2 and enjoy food especially hari biase camni.. If weekend susah nak dapat tempat, kan..

Mula2 amek chance snap pic kat Curve.. sy suke deco kat shopping  complex in musim perayaan.. meriah je.


 Hehe... snap pic kt main stage Curve.. so in raya mood :D



Nice kan deco die.. amek gambar en abg gak.. asyik die je amek gambar sy.. hehe


Dah nak buka baru gik kat IKEA...


Menu kami... tapi tak dapat nasik ayam of the day.. dah abes



Tengah tunggu buka puasa :)


Muffin besday.. buka pose tak larat pon nak makan kek..
Tak jd bli kek yang ingat nak bli pastu..




Pastu, kitorang pon jenjalan kat dalam IKEA sambil carik idea untuk rumah kitorang nanti... rumah tu akan siap n dapat bulan 2 kot.. skarang pon dh nampak cam siap.. maybe CCC yg akan takes time sikit..  My findings..


Ikea dah jual lampu ni.. tapi cam besar je... :)




Bli penyangkut tudung untuk tudung yang ade awning...



11 comments:

mysarah said...

hepy birthday to u dear ;)

Nora a.k.a Aira said...

selamat hari lahir. May God bless u always =)

ZARA said...

we share the same birthday dear ;)

Hana said...

mysarah & nora : Thank you.. May God Bless You All too

Zara : really.. happy birthday to you :)

hana yoriee said...

happy belated birthday hana!~

sk said...

hana..

happy belated birthday!! to zara pon!! hehe

eh hana gi buka kt ikea, bukan yg buffet tu eh? sbb ade meatball.. ni mkn a la carte eh?

Hana said...

hana: time kasih :)

sk : ha ah.. buka kat Ikea.. de ala carte.. bagus la taun ni die buat dua - dua ade :)

sk said...

bestnya.. lame tak mkn meatball. huhu :D

fia said...

hapy birthday ya....sory lambat wish..hope happy sentiasa...amin

Hana said...

sk: gi la makan meatball kat IKEA.. sy pon suke meatball ikea tu :)

Hana said...

fia : amin.. thanx fia :)