Aug 20, 2010

Oh.. 2 bulan 3 hari..

Tinggal 2 bulan 3 hari je lagi kan... Tak lame tuh..

Oh, perasaan saya..
Ade satu hari haritu sepupu saya tanye.. ape perasaan saya dah nak dekat dah wedding..
Her turn will be next maybe somewhere in March..

I just told her that..

At the beginning is this and that.. and which one is beautiful..
Tapi lastnye hanye.. Saya mahu semuanya siap.. ape yang dibook akan ada, just seperti yang diminta..
And then I will walk heavenly on that day.. dah tak kisah lagi... Saya cuma nak menikmati hari itu.. dan rase semuanya sempurna dan saya bahagia..

Ye mula mula saya ada fikirkan tentang macam - macam likes my table deco on my wedding day .. and how the dewan should look like.. and the last minute things need to be put there..especially when it comes to fresh flower.. When I think back.. I can't possibly kelemkabut that morning datang kat dewan and siapkan itu dan ini, or incharge on it.. then nak bersiap pulak, kan.. so, i should try to minimize the small things that maybe I can request to the person close to me to help with that, and sub saje centrepriece itu.. and not being fussy about how it will look at last... takan nak wat muke terkejut bila walk into the dewan and notice that it doesn't look exactly like what imagine.. so tak comelnya muke bride padahal everyone else rase dewan tu dah ok dah... then.. it also can means if takde pon tak pe la.. hahaha.. boleh ke?

Oh, sebenarnye tanak jadi bridezella.. nak lupakan saje.. and just make sure everything ready.. I'm the wedding planner myself.. maybe I did overlook something.. and I should forgive myself for the small imperfect things since I'm not perfect... so let just say...  

Every Bride is Pretty... Every Wedding Is Unique..
and it's your day after all.. you should be the happiest person on earth.. so it will shows on your face.. You are gorgeous.. then, let's enjoy the day.

Boleh tak camtu je?

3 comments:

Sya Sakura said...

agree with u.. irregardless of what shall/may happen on the wedding day, yg penting kene cool.. kene kurangkan bridezilla moments dh time tu.. coz its our day, so enjoy ajee.. benda lain tu takyah fikir dah, yg penting dh selamat kawin... kan? hehe :)

Nora a.k.a Aira said...

setuju sangat ! yang penting dah berusaha, berdoa semuanya berjalan lancar, lastly tawakal pada Allah S.W.T =)

Hana said...

sya n nora : time kasih :) hehe.. memang kena belajar bertenang kan :)