Aug 4, 2010

Tuesday with Salt & Bunga Pahar..

Selalunya rutin.. huhu.. rutin.. hari rabu suke keluar dengan en abg.. sebab suke sgt nak tengok wayang and jalan - jalan di tengah minggu lepas 3 hari bekerja.. tapi semalam lain alkisahnya.. sebab Abah akan outstation hari ni so kena la amek mama di office so takle la meneruskan rutin keluar hari rabu.. jadi decide to go out yesterday sebab nak sangat tengok cite SALT..

Suke2.. pack with adventure.. and Jollie nampak lebih kurus dari selalu.. suke jalan cerita yang unexpected itu jadi siape yg tak tgk lagi pegila tengok.. nampak cam ade SALT 2 je in future.. hehe..

Pas habis tengok SALT terus gik Subang Perdana sebab mahu jumpa my bestie who will be my maid of honour.. :) Cik Mahan.. Itu kawan baik saya mase dekat Matrix.. :) nanti akan buat entry untuk pengapit sy ini.. sebenarnya nak hantar manik2 kristal yg saya jumpa.. it's my sister's la.. lebih2 dari her wedding so if Mahan wants to use it for bunga telur boleh la.. she nicely buatkan my bungatelor.. which I'm so happy about.. I've confirmed to her design yg nak buat and smalam 1st time die try buat design tu then die dh tunjuk.. huhu.. jadi... mesti cantik.. but not to reveal skarang.. maybe nanti la kot.. bile time my wedding nanti sy akan provide all the detail things yang boleh..

Between this is her artwork.. owner of of bungatelor.com (you can refer for DIY).. nak order pape tanye la die but she's not full time.. Presenting hasil tangan from a lady aircraft engineer.. surprise..


sy sgt suke bunga tgn ini.. bunga stokin :)




Ok.. itu saje update buat mase ini... to be continued.. :)

2 comments:

mysarah said...

i love bunga stokin so so so much. nampak sweet giler. i akan buat for my bunga pahar n bunga dulang. teringin sangat nak buat bunga tangan guna stokin jugak tapi tak pandai nak gabungkan dia la. agak2 kawan u boleh tlg ajarkan tak? maklum la dia kan berbisnes :P

p/s: i pernah bukak web dia n im impressed!

Hana said...

betul2.. cantik bunga stokin.. :)sy pon ingat nak mintak die wat satu untuk bunga tangan mase nikah.. boleh la try tanye die.. die ok je. Die buat pon hobi sbenarnye.. mostly for family ngan friends.. tapi de jugak org lain yg minat tempah kat die..maybe some tips..