Aug 19, 2010

Cheap and Sweet..

~ from sweet as a candy ~


huhu.. saje nak share..
Tin susu tak pakai pon leh gune kan untuk such this flower deco.. Imagine ikat tin dengan ribon untuk cover ckit and add much more sweet.. :) huhu.. wish I'm that creative to have such good taste..

5 comments:

hana yoriee said...

itu laaa..i wish i can be than creative too..sume nampak cantek jika kite kreatif..huhu..tp apekan daya..takut kalo hana buat n pakai benda recycle gini jadik lebih buruk je plak nnt..hukhukhuk..

Sya Sakura said...

idea yg sgt menarik.. tp x pnh nampak malay weddings yg creative mcm tu kan? Tapi seriously sgt menarik hatiku tertawan ohh~ hehe..

Hana said...

hana yoriee : hehe.. mungkin bole cube untuk occasion lain dlu sbelum untuk wedding.. hee :)


sya : ha ah.. if de mase nak DIY snirik mungkin boleh cube..

Nora a.k.a Aira said...

tin susu tu maybe boleh cat warna bagi nampak menarik hehe :)

Hana said...

betul2.. boleh jugak camtu :)