Aug 15, 2010

Contact Lens... Geo lens

Huhu..
Sbenarnye sy baru saje berjinak - jinak dengan contact lens sebab memang tak pakai spek pon..
Tapi.. sebab en abang sy suggest untuk pakai color contact lens mase kawen supaye dalam gambar nampak bersinar - sinar gitu.. hehe.. cuba try tengok model yang pakai contact lens and make up highlight more untuk mata.. cantek kan.. Tu his and my opinion la..

First, I just try out Freshlook.. warne grey dia memang ok.. cuma tak tau la kenape.. macam kurang sesuai ngan saya sebab view jadi kurang clear walaupun power kosong... Ramai yang bagi good review untuk freshlook tapi tak berape serasi plak ngan sy..

Then, Iwan punye sister promote kat saya Geo lens.. die dah try pakai.. and guess what.. Price die.. I bought them one pair @ RM26  from  http://classicgeolens.blogspot.com/ . Stakat ni.. yang dh pakai serasi dengan saya.. saya lebih selesa.. It makes your eyes bigger as well.. So, it's kind of interesting produk la to me.. Instead of RM80 one pair freshlook untuk 1 month use je.. boleh la beli ni untuk test. I heard several good reviews untuk this lens.. tapi rasenya smue ni depends on person jugak if leh serasi ke tak, kan..


In grey color.. ade option color lain juge..



I do think Geo lens are pretty lens.. Boleh la if nak try.. :)

4 comments:

hana yoriee said...

hihi..hana dah guna 1-2tahun lepas geo lens ni..sbb ngada2 nak mata berkaler2..hehe..mmg cantek lens nye! plus very very the cheap! hehe..

Hana said...

betul2.. cantik dan murah :) sy pon suke..

mysarah said...

eh itu mata kamu ke? :D

pernah try lens kaler purple? org kata cantik (org kata la. not me sebab belum ada pengalaman :P)

Hana said...

mysarah.. huhu.. malu la.. jadik model snirik skali skala :p ade dengar jugak purple cantik.. sbb mate kite org asia kan dark kaler.. nak itam2 so die takkan jadi exact purple.. jadi kepurplean.. :)bole jugak kan if nak try..