Aug 23, 2010

Inspiration : bunga stokin made by my bestie..

Juz like yang saya bgtau, sy mintak tolong kawan sy buat kan bunga tangan juga 1.. bunga yang dipilih bunga stokin.. sebab.. saje nak satu yang boleh simpan.. this one untuk nikah since rass deco tak bagi bunga tangan tak silap untuk nikah.. will refer to kak la balik.. tapi sy tetap mahu satu bunga tangan stokin.. made by my best friend Cik Mahan.. oo.. I really love you dear..

Pinjam pics die.. :) ~ roses made by her in meroon n black combination









chanteq x? cam sesuai untuk kenangan konvo jugak kan.. :)

4 comments:

mysarah said...

awak saje je bagi sy jeles kan T___T

takpe2 bunga i pown dh siap sikit2. lawa ros dia buat. i punya comot! haha

hana yoriee said...

canteknye bunga ros stokin dia..hehe.. =)

Nora a.k.a Aira said...

cantik bangat la ~

Hana said...

mysarah : jgn la cakap camtu.. sy nak bagi smangat kat awak ni.. caiyok2..

hana : hehe.. saya suke :)

nora : time kasih nora.."macam sy yg wat" haha..