Oct 24, 2010

Jemputan Ke Majlis Kahwin Saya (sticky)

Terima kasih saya ucapkan buat semua bloggers yang sentiasa memberi inspirasi kepada saya bagi menjayakan majlis perkahwinan saya.. Banyak sangat ilmu yang saya dapat belajar daripada kamu semua. To dearest bloggers, jemput datang ke majlis saya yang serba sederhana ini.. Send me your address ye for the weddingcard.

Thanks So Much


Pic credit to my dear Iwan :)

date : 24 October 2010
location : Shah alam, selangor..

 Tambah - tambah : nak datang nikah on 23rd Oct 2010 Malam pun boleh

16 comments:

Khumaera Ismail said...

bestnye kalo sy dpt pegi.. =)

Hana said...

datang la.. :) ke khumaera bukan kat sini time tu..

fizz said...

congrats in advance dear! i baru perasan u linked to me. thx a lot.

ps. shah alam katne :P

Hana said...

fizz : shah alam kat bkt naga.. ujung2 shah alam.. kat2 kemuning dh.. jemput datang if ade kelapangan..

aTy _faRed~ said...

bukit naga shah alam..?? nak datang jugak..!! dah dekat sangat2 tu... hana..i nak kad boleh..??

Hana said...

boleh :) nanti @ty email kat sy ek alamat.. nanti sy poskan.. if free bleh dtg nikah skali..

ElyaElmo said...

hanaa!!!!~elya boleh datang ke...ha3....
nnt nk roger2 aty laaa yeh :D

Hana said...

Elya.. jemput la dtg.. send me your add, ok.. :)

ElyaElmo said...

A-0-4 Bayu Tasik 1
10/106 bdr sri permaisuri,
56000 cheras

sharifuddin N shakina said...

cantik la kad kawen hana..suke hitam cmtu..elegan!..kina pun nak kad kawen hana..jap lg kina email..

Hana said...

thanx elya.. :) kina.. sy tunggu email kamu ek..

anaztasias einz said...

hii dear...lama xmenyinggah. waah gud luck preparation. nora nak datang leh. tapi hantar alamat hana dekat email nora je leh? =) insya Allah jika ada kelapangan memg nak datang.

btw, saya dah xguna link nora aira dah ek. kalo ada masa nanti exchange link dengan yang baru ni ek =) tengs dear.

http://norapurplebridez.blogspot.com/

keep in touch!

anaztasias einz said...

eh lupa anta anzcis@yahoo.com hehehe :P sori :p

journey of a lady said...

gud luck

thezaila said...

hana, i've received mine.. thanks babe.. insya allah, kalau xde aral.. cheq mai na..

ciksu said...

congrates in advance..
moga perkahwinan yg di bina bhagia sampai ke akhir hayat...
shah alam katne yea:)
best nya klu leh g,hehe:)