Oct 27, 2010

Alhamdulillah... 1st week dah selesai..

Alhamdulillah..
Dah selamat sudah saya menjadi Puan Farhana :) with luv to my beloved hubby Izwan..
Sekali lafaz saje.. saya sudah bergelar isteri kepada hubby sy.. :)
Nanti sy post mortem kan wedding sy ..
Kita merancang, Allah yang tentukan.. cam mane pun, sy bersyukur sebab semuanya berjalan dengan baik
walaupun mungkin ade sikit kekurangan.. sy still happy with most of it..
Dan yang penting.. happy sebab finally ktorang jadi husband and wife..  n happy dapat jumpa ramai kawan - kawan yang lame tak jumpa..
Ok.. will update later.
Still ade another kenduri on hubby punye side this weekend.. :)

8 comments:

hana yoriee said...

congrats hana!!! selamat pengantin baru..sedeyh tak dapat datang..sob..sob..tak sabar nak tunggu hana update!

mysarah said...

hana congrats! sory sesangat tak dpt datang ur wedding. i kena attack sakit hari tu. benci tau. apa pown, cepat2 upload gambar. tak sabar nak tengok gojes puan farhana ;)

Lieya said...

TAHNIAHHHHH Hanaaaa

Cik Kentang said...

Wah..dah jadi puan pun kamu. Tahniah ye!! cepat2 update xsabar nak tengok kamu in wedding dress.

kucincomey said...

yeeayyyy.. congrats hana.. cepat² upload pics kawen eh.. :)

ctzurai said...

congrats hana!^_^

sk said...

congrats hana!! selamat bertandang n nnt upload pics byk2 plissss... =)

Hana said...

Thanx galz.. :) will try to do that.. hehe