Oct 15, 2010

Today Another 8 days la..

Huhu.. 8 hari lagi.. tak berjaya jugak saya nak wat entry once a day for the 10 days countdown..

Ye, sy masih keje lagi.. saya masih tak cuti lagi.. sbb cuti sy tinggal sikit :p I owe contract doc ngan payment lagi to contractors.. anything else I forgot? takpe, sy cuti sminggu je.. begin on Wednesday.. jadi kamu tak perlu risau.. I still come to work every week.. :) My boss pon dh ckp.. takpe la Na.. kahwin kenduri - kendara dulu pastuh balik settlekan yang pending - pending tu.. hee.. seb baik bos baik ati.

A bit on update this few days.. Doorgift saya banyak dah slesai direben kan.. :) tinggal kids punye pon sikit je lagi.. Opah dah sampai dari kampung since Sunday. Horray2 la my brother dua orang tu.. sorang dh abes UPSR, sorang cuti sem.. opah kat rumah masak sedap - sedap plak untuk diorang.. :D Tapi cian gigi palsu opah patah.. seb baik kawan Along doktor gigi.. die bleh tolong siapkan sminggu.. so insya allah sempat. 

Ape lagi ek.. yang paling pening kepala saya bile kad kawen sy tak cukup nak edar kepada ofis mate yg de la around 300 person ni.. yg am by unit punye dh edarkan dah.. so everyone tahu.. but that one kan tak specific.. diorang kan nak map.. so how? siap de yg sengal ckp.. 'nak kad kawen betul gak baru nak dtg' then de yg ckp aku tamo bg kad kawen la.. de yg lagi sengal ckp.. QS kot.. takan nak fotokopi je.. ceh.. seb baik la kite ni penyabar je.. dah sedia maklum ngan korang yg memang sound direct jahat gile.. :p aku tak amek ati pon.. seb baik yang buat kad sy hari tu sudi tambah order n buat tak sampai seminggu.. so, slalu je ade pro's and con's when it comes to vendor.. walaupun mase suntuk they still ok with my request.. 1 week je mase.. Maybe because I no longer kesah la.. macam mane pon kad tu.. as long as diorang bleh dpt kad tu kire ok la..

Dah call confirm untuk setting dewan from Pn lela ngan misfan dari Mr Ravi.. Catering pon abah dah put in deposit semua.. Alhamdulillah.. big portion smue done.. just small stuff je tak settle lagi.. Between, fitting with Unaisah pon sudah selesai.. She just want to add beads.. then complete la baju kawen sy :) cuma tudung je nak cari.. tapi tak risau sgt because tudung color tu memang dh ade cuma tak baru laa.. huhu..

My dear Iwan pon sudah balik from sabah.. looking forward to meet him.. and die pon sibuk complete kan ape yg tak compelete.. My besties wanted to have some bachelorrete session tomorrow, tak tau sy pe exactly diorang plan.. but I kind of like their rough idea currently..Okies.. hope this weekend went good.. Last weekend yang sy ada with title Cik Farhana :) still struggling to complete my wedding prep...

3 comments:

Mia-Ina said...

hana,mia pun tgh risau tkt hadapi mslh itu..klu x cukup, fotokopi je la..yg ptg menjemput.mulut org mmg x leh tutup

anaztasias einz said...

moga semuanya berjalan lancar ek dear=) stay healthy tau! xlama dah..

Hana said...

mia.. betul2.. mulut org tak bleh tutup.. tapi de je yg kate.. xnak yg fotostat.. :(

nora.. thanx dear :)