Oct 11, 2010

Another weekend goes.. and only 1 left

Dah takut dah nak tengok ticker.. sebab dh takut manyak lagi ke nak wat.. manyak isu plak lagi nanti..
Tak update pun in the mid weeks.. khamis lepas sy demam.. :( siap ketumbit.. adeh.. mase tengok cermin tu freak out je.. camne ni, nak kahwin dh ni.. ketumbit plak.. seb baik doktor bagi ubat trus ilang.. :) dh takde ketumbit.. hehe.. hopefully die tak tumbuh balik la..

Rabu lepas habiskan after office gik carik baju warna putih.. memang nak snap - snap gambar sikit untuk buh kat frame.. nanti nak wat hiasan meja guest book sy.. :) frame smue dh beli kat ikea dh.. tinggal the pics takde la plak.. sambil - sambil dalam kereta discuss ngan en abg.. why not kite wat snirik je la guest book.. compile - compile kan page then wat hardcover... :D actually.. he the one yg thinks that die nak wat guest book.. simple one. Just some pics and blank page.. tapi... kan de 2 minggu je lagi... tapi sy percaya die boleh wat something simple and nice out of it.. cumenye.. die gik sabah plak 4 hari.. so? let him decide la if he can do it dengan masa yang ade.. sy tamo paksa die.. pape pon dear.. i trust your judgement n creativity (ye, die lagi creative dr sy.. hee~)




something like this or much simpler.. :)




Friday after office kelam kabut pegi kejar bas kat jalan duta.. but still aku sampai lambat few minutes.. seb baik pak cik tu tinggalkan kotak aku kat location yg mudah dijumpai.. hehe.. nice kan sy dah dapat bekas goodies saya yang balance nya... another 500 comes untuk direbenkan... masih tengah berusaha.. :)  

Saturday morning till evening tolong mama perepare everything.. my friends come beraya walaupun dh habes raya.. hehe... n my mom masak macam - macam sangat sebab my bakal mentua nak datang that night.. kire ok la they discuss on nak datang kol bape smue... part lain just sembang - sembang..

Sunday bangun pagi ikat reben sikit then siap - siap ngan baju putih untuk snap gambar... sempat gak singgah tanye pasal hardcover binding kat sek 2 , then sibuk - sibuk pergi beli helium balloons kat sek 9 untuk prop.. tak plan sgt so takde prop pon except that.. ala.. simple - simple saje.. yg help us snap pon my lil brother. En abg sy bagi komen and guide him la.. :)

Ok.. one pics.. hope to upload lagi next time...



saya je dlu ye.. hehe
editted by my dear Iwan..



2 comments:

Mia-Ina said...

oo.ni rupanya gmbr hana tuan pemilik blog:-) manis

Hana said...

biase2 saje mia :)