Jan 31, 2011

Bertandang review : kasut

Ok.. dah cite baju kite citter kasut plak.. :)

Sbenarnye.. kasut pon saya mintak kak dayang buat skali so bleh la nampak sedondon ngn baju.. Sebab expect material die akan same with the dress.. Kak Dayang nicely agree untuk buatkan kasut skali.. :) But, yang buat kasut ni actually dulu ade cawangan kat Perak.. tapi skarang die dah tak buat dah kat sane so Kak Dayang bagikan material to him and I have to collect the shoes myself dekat Taman Maju Jaya..

I love the pink purple combination with laces.. So here it is..











  
So, the shoes are made by : Adean Creative.
Location @ 14a, Jalan MJ7, Taman Maju Jaya, PJ..
Taman Maju Jaya ni kat tepi NPE hiway.. pastu kedai ni dekat ngan CiMB Taman Maju Jaya..
Yang nak custom made shoes.. bleh cuba.. sbb shoes die ok and to me selesa nak pakai.. :)

2 comments:

ElyaElmo said...

berapa upah die dear?
mahal x

Hana said...

cam biase je.. below rm100 time kite tempah dlu