Nov 8, 2010

Tanak Bagi Berabuk la.. hehe

Ump.. betul ke susah nak update bile dah kawen.. hehe..
Takde mase ke? Ade je mase sebenarnye cuma materialnya masih belum ade.. :D

Sorry.. rasanye saya akan lambat sikit update blog saya berkenaan majlis kahwin saya.. Boleh kalau saya nak bercerita itu dan ini.. tapi tak besh pulak kalo gambarnye takde.. Ditambah dengan en hubby yang kesah sangat kalau sy upload pic yang kurang cantik.. :( to him.. everything can look chanteq and perfect dalam pics yang chanteq.. and whatever yang chanteq.. takan nampak chanteq kalau gambar tak chanteq.. "Baik, cyg " 

Alkesahnya.. time wedding haritu actually my cousin je yg ade snap gambar sikit2.. (xdapat lagi gambarnye) my brother snap pon malam nikah je.. my dad snap few pics mase belah hubby je.. and I did rely on my hubby untuk small stuff..  Like button badge and goodies piccas.. pics tu pon on progress lagi... Slow2.. Actual full update rasenya kena tunggu from OP.. so we can get marvellous pics.. :D By the time any Q's are welcome..

Kretiviti Mr Rashdi from Peveyhack..
eksploitasi ckit perhiasan umah mama.. :D..
Comei2.. sy suke..


One week after reception belah hubby... kind of try to fit in this new chapter :D Masih mencuba and in between.. masih suka nak wat pe yang kite suka buat kan.. hehe.. like blogging and keeping up with Cafe World Goals.. :p.. ( Calling Cafe World Addicts to add me @ ur facebook..) phew... tak bleh la men cafe world 24 hours je kan.. mesti kena enhance skill masak kat dapur jugak.. huhu..



4 comments:

K.I.N.A said...

tu la..kina tunggu ni gambar kawen hana..:(..

sk said...

meh hana add sy kat fb: sk adam.
sy pon dok gila main cafeworld. hahaha

anaztasias aira said...

hehehe xpe, kami sabar menunggu dear :)

Hana said...

Kina : sowie ek... nanti kite pos lagi..

sk : dh add kan :D thanx :)

aira : thanx nora.. :)