Oct 6, 2011

Oh.. My 8th month and Nursing Bra

This week akan masuk 33 minggu preggy :)
And I start getting a bit worried about delivering my baby :((  Camne? Will I be ok then.. Cuma boleh doa dan berharap semuanya dipermudahkan oleh Allah.. We finally decide to have my baby at PPUM.. dah pergi last Tuesday ngan hubby.. Hubby seems satisfied ngan tempat klinik mengandung baru ni.. :D Diorang just pindah to new building.. Dah wat appoinment so next Friday kena datang with another BSP result.. Rasenya mau cuti hari Khamis n buat BSP skali.. :D 

But works  seems heavier months yang akhir2 ni... I know.. Kerja memangla camtu.. Sometimes I wish that I have more space in minds.. To really remember everything.. And frankly said.. At 8 months, my strength did feel a bit reduced.. Ye la.. Wake up 2 to 3 times waktu malam tu normal kan.. so tidur  a bit terganggu which means rehat terganggu.. Kurang mampu nak stay up untuk wat keje like usual days.. :( yet so many to get completed.. So  I get worried.. and it's not good..

I start to feel my baby so big inside me.. Sempit n keras je perut.. Susah nk cari position yang selesa.. It's ok that I know she's fine and getting bigger n healthy. Kadang - kadang sakit bila die move.. maybe sebab die move but my tummy ni tak bleh nk stretch lg.. :(

Ok.. nk citer pasal nursing bra plak.. Besh je bile tengok orang lain senang je nk beli. Penat cari size sesuai.. even kat Mark n Spencer pon takde.. sedih.. Lastnye browsing terjumpa international site Bravissimo.. UK base. Besh tengok range yang die ade.. Siap de klip on cara betul untuk pakai bra n tau size tu betul2 fit ngan kite.. Smue mesti tengok rasenya. So I make a purchase and dapat my order less than 1 week.. Memang la mahal ckit sebab currency exchange rate tapi sebab dah takde.. daripada beli yang size tak betul.. I think I should spend sikit untuk a few nursing bra.. baru beli 1 untuk test n puas hati.. :) So siapa yang nak cari size boleh cek kat cni.. cup D smpai K..



Ni contoh nursing bra yang die jual.. pretty nice design kan.. (pic credit to bravissimo.com)

Ok la.. update nanti plak ek..

3 comments:

farhanna said...

fabulousmom ada wat sale utk seten maternity bra.. cube g survey2

Hana said...

fabulousmom punye bra memang chanteq2.. cuma tak de saiz sesuai untuk saya :(

Blogger said...

eToro is the #1 forex broker for rookie and pro traders.